Mere om min Handicappolitik for fremtiden.

siger Nu eller Aldrig.” i politikken og jeg Tænker på det. set ud fra Muskelsvindlers synsvinkel. som jeg jo er en af. Plus jeg ville kunde gøre en forskel selv med muskelsvind og der jo ikke noget med et handicap i min kommune som ville lave så maget i politikken men der er klaus Emilius jo rent ud en ener. i det men han tænker og på som siger at alle skal kunde leve et godt liv.  og et langt liv også med et handicap. men møde mange mennesker er er gammel der ikke kan se det fra min side af i politiken . men siger ikke hvem de er jo. og derfor er jeg med i SF for at kunde lave Politik, Så jeg laver noget i Handicappolitik i frem tiden 

Men lige dette med de handicap er også noget jeg har kend til de sidste mange år fra. Egmont Højskolen. og har også selv gåde der på denne skole i 2000 og kommer der hver sommer for at lære nye inden for alle typer handicap. men jeg Har jo også Før været 2 år i bestyrelsen for Elevforeningen på Egmont Højskolen. dette ville jeg ind igen i år. 

Men jeg kommer også i muskelsvindfonden for at lære mere om muskelsvind og livet med muskelsvind og er med i Midtgruppen i muskelsvindfonden. Vi er en gruppe af mennesker med muskelsvind som mødes to gang om året vi taler også tit sammen om handicap Politiken. Når vi mødes på Musholm.

Men jeg laver det også til hverdag. dette er uden løn men jeg ville også gode have mig et job ti timer om ugen ja et job hjemme fra. men dette med at finde et job er jo ikke det nemmeste men derfor har jeg selv gang i mange ting. Fordi jeg er ikke den type-menneske der kan side dagen uden at fortage mig noget siger også at muskelsvind skal ikke stoppe mig jo.

Men I 1987 fik jeg muskelsvind, og jeg har også 3 brødre, med muskelsvind i dag. de har også maget glæde af de har en lillebror som er Handicappolitiker og hjæper alle med et handicap ser de folk som nomale folk.

Dette  er en del af min politik, ja for at kunde blander mig mest i boligområdet, BPA-ordningen, området , ledsager området, handicapområdet, jobområdet & uddannelsesområdet. Men der er også flere områder. Har selv en god politisk strategi dette, sage Evald Krog en gang til mig. kan høre du har en god strategi Klaus Emilius. Så der nu vil gøre en forskel. Siger jeg er vis nok en af samme type som Evald. ja den gammel formand for muskelsvindfonden. Der ikke ville opgive før at målet er scoret. Klaus Emilius siger også at jeg kun taler om ordet livshjælp. og jeg har kun et Krav om at medicin & hjælp må der ikke spares på. Lige hvordan? Jeg skal få landes Kommunerne til lytte. Jeg taler om oret om livshjælp

Bl.a. fordi at Nu har valgt. At bruge mit livs sidste tid på Til jeg ikke er på denne ’planeten jorden i på det. og min fremtid på politik. valgt at lavet mest Handicappolitik. Men ser jobbet ud fra en Muskelsvindlers synsvinkel. ser Inden for fremtiden. min strategi i fremtiden. Og Anses for en sand tryllekunstner i det med Politiken vis jeg selv må sige det.

del dette:
And the blog here only made by klaus emilius.

Back to Top