om samfund efter krisen.

5 år I Politiken Tænker på 2021, politik set på Tv'et & fra Avisen Klaus Emilius støtter de folk 0 Comment

ja dette med samfund efter krisen. dette er noget af en sag at få lukket landet op igen forsvarligt for vores sundhed, skal vi til at genåbne samfundet. men dette tænker  på vi skal tilbage på sporet. igen Vejen ud af krisen. men dette ville ikke være dette nemet men vi skal hole økonomien. Den skal holde hånden under velfærden vi har lært af finanskrisen. Vi må under ingen omstændigheder lade de mest udsatte, børnene, syge, ledige eller ældre betale regningen. En ordentlig velfærd så ikke de svage ommer til at betale rejsningen jo. dette ville ikke være godt for dette under alle omstændigheder skal vi have en god vej  ud af krisen.

bør indkalde til hastebehandling af velfærdsloven. plejehjem Sundhedsvæsnet skal styrkes, så vi er bedre rustet end i dag . Der må ikke blive skåret ned på pædagoger, lærere, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter der skal også tænkes på alle de handicap også er mennesker ikke maskiner jo som sætte på standby. og dette ville jeg ikke se at dette går ud over alle de handicappet dette ville ikke være godt men 

”vil jo sørge for, at vi holder hånden under velfærden, sikrer os mod besparelser og får ansat i stedet for fyret. flere ansatte ville og give mere ro og ikke så maget stresse på men dette er ved at være sommer ferie i 2020 med jeg forsætter med at skrive om  politik og om vi skal styrker velfærden  

tænker også på denne sag med plejehjemmet i Århus ville godt have der bliver set på  alle landes plejehjem ikke af kommune selv men at folk som ikke har noget med kommune at gøre så vi skal være gode ved alle dem som bor på et plejehjem. men dette er også mennesker de er ikke maskiner men de folk som er ansat på et plejehjem de ville nok ikke selv have dette på samme måde den dag de skal på plejehjem nej ved men dette er lige dette jeg ville sige men god sommer og pas godt på jeg selv der ude i landet.

hilsen den der ville frem i samfund efter krisen.

del dette:

Author

Leave a comment

And the blog here only made by klaus emilius.

Back to Top