Før SF politikken

Ikke-kategoriseret 0 Comment

Og I 1987 fik jeg (BMD) muskelsvind men dette skal ikke stoppe mig i politikken og jeg har også 3 brødre med muskelsvind. som jeg hjælper med så maget jeg nu kan. dette er de også glade for de har i som er med i sf men vi bor i 4 kommuner så der for kender jeg til hvordan dette er i flere kommuner end den jeg bor i selv.

se også min Blog set ud fra en Muskelsvindlers synsvinkel. vil gøre alt for at leve det gode Liv. Forsætter kun til målet er scoret. Forsætter kun Med at sige sandheden i fremtiden. Kommer du længst med i livet. Så skal man vise den unge hr. Emilius. Respekt. Så den unge hr. Emilius kan leve med muskelsvind. Alt dette jeg så kender til det dette er ikke noget jeg skriver alt om online men alle er velkommen til at tale med mig om at leve med det og jeg kommer også gerne og laver et Foredrag er på samme tid Foredragsholder klaus emilius er forfatter & laver politik I dag jo. Så er jeg ikke bange for at tale, men man skal ikke tale ned til kloge folk . Siger den unge hr. K. Emilius elsker biler. men har brugt mange timer på det jeg laver i dag. men ville skrive en ny bog. Han vil gøre alt for at leve det gode Liv. Forsætter kun til målet er scoret. Forsætter kun Med at sige sandheden i fremtiden. Kommer du længst med i livet. Så skal man vise den unge hr. Emilius. Respekt. Så den unge hr. Emilius kan leve med muskelsvind. Alt dette jeg så kender til det dette er ikke noget jeg skriver alt om online men alle er velkommen til at tale med mig om at leve med det og jeg kommer også gerne og laver et Foredrag er på samme tid Foredragsholder klaus emilius er forfatter & laver politik I dag jo. Så er jeg ikke bange for at tale, men man skal ikke tale ned til kloge folk. 
Den unge Hr. K Emilius Elsker musik med gang i kan ikke live uden uden musik.i livet. nej tak., men en er kun godt musik.

Takker kun fordi må være med på holdet i Bestyrelsen for SF-Randers

del dette:

Author

Leave a comment

And the blog here only made by klaus emilius.

Back to Top