hvem støtter Klaus Emilius til Folketingsvalget 2019 SF

Ikke-kategoriseret 0 Comment

med i bestyrelse for SF-Randers for andet år i træk. siger at SF også kan være glade fordi de har nok en af Danmarks sejeste mand med muskelsvind
Dette er de også være glade for i SF-Randers men er også selv glad for at være med til at lave Politiken tænker på alle folk. Lidt om mere om mig selv & Laver Politik, men ville mest bruge min tid på at lave Handicap Politiken Mine Gunde til at jeg er med i SF Fordi jeg tænker på alle og de svage siger at jeg og har en blog en om min politik på Handicappolitiker.dk som kom til verden efter jeg er kommen ind i SF. men i kan jo se på min blog kan i se mere om min politik og tænker også på at dette er ikke godt for alle de mennesker ikke som i dag hvor noget ikke kan få vaske gulv kun hver 5, uge og handicappe børn får ikke den hjælp de her brug osv. dette kan gøre på en anden måde og mange handicappet dette kan ikke få denne livs hjælp som de har brug for men dette er noget jeg ville være med til at lave om på.

Og vi skal snart til valg! 

Det er et ekstremt afgørende valg for Danmark. Og i Der er et klart valg mellem to politiske retninger: Skattelettelser eller velfærd.
men det går ikke med denne ulykke regering vi har i dag ikke godt men klaus siger at vi her i Danmark til Folketingsvalget. Skal vi have i Danmark en ny Statsminister? Ikke en som bringer alle ulykke, men vi skal have en ny Rød Statsminister men jeg har valgt ikke at Navne på en Rød Statsminister men dette skal være en fra rød blok der skal styre landet efter Folketingsvalget 2019. Som tænker mere på de svage og løfte grønt og rå på.  der skal være mere hjælp til alle med som har brug for det og Danmark skal tænke mere på bedre velfærd frem for mere og
Siger at vi snart skal til Folketingsvalget derfor siger at min stemme støtter Folketingskandidaten Charlotte Broman Mølbæk i Østjylland fra SF Randers. og hun kom ind og dette viste jeg også før jeg stemte 

og siger det er gost at vi fra sf i Randers fik valgt en til Folketinget men at Charlotte MÆRKESAGER er Vi skal give børnene mere ro på og tro på fremtiden! Ro på for vores børn og unge, Stop den stigende ulighed, Fart på den grønne omstilling også kom i 
folketinget så er er man glad

kan sige rat hun fik alt min støtte Charlotte og godt hun kom Folketinget

 denne blog som udelukkende drives af energi fra vindmøller. 

 

 

del dette:

Author

Leave a comment

And the blog here only made by klaus emilius.

Back to Top