i alle landets kommunes der skal mere RO PÅ. i hjemmeplejen dette er ikke godt for borgen med stress

i alle landets kommunes der skal mere RO PÅ. i hjemmeplejen dette er ikke godt for borgen med stress

mere om min politik 0 Comment

give alle borger mere tid så siger at det går alt hurtigt i alle landets kommunes i deres hjemmeplejen der skal mere RO PÅ. det skal ikke gå ud over folks levevilkår

Er og en som laver lokalt politik Der for ville godt de kan alle landets kommunes i deres hjemmepleje

Og ville give alle der borger mere tid så de også kan få mere gå på toilettet og få tøj lige så hurtigt for De skal ikke ansatte to folk til ens mands job. så er det jo kun fordi kommune har alt for mange penge. Og jeg kan sige dette fordi jeg ikke noget tid har skulle bruge to og jeg ville kun at deres skal være en til at hjælpe mere ellers har min kommune jo alt for mange penge.

De ville alle landes boger skal det på om de selv har prøvet det på deres ejen krop dette har de vis ikke og folk der ikke kan tåle, siger at borger også skal tænkes på dette ville kommune jo ikke og siger at der skal mere tid ja mere tid til har direkte indflydelse på ældres levevilkår. De skal ikke stresse handicapområdet   og på ældreplejen har ikke tid nok til også fremover kan tage os godt af alle, der har behov for det. Men dette at de ville bruge to til ens job dette er jo også en af grunde til at der ikke er nok tid siger vis de kun brugt en hjemmepleje i stedet for to ville de ældre kunde få mere hjælpe og dette er jo lige hvad koster det at have to på job til en hjemmepleje job. Og vis der en loftlift skal der ikke være to dette er kun at stress-borger lige derfor bruger kommuner alt for mange penge dette er ikke med til at styrke handicapområdet og på ældreområdet. At der skal bruges to så maget til løn vis en hjemmepleje ansat er nok til jobbet. Siger alle kommune skal kun sende en hjemmeplejen ansat ud. Det at de skal bruge to biler og to ansat til en mands job træls at de ville penge sådan. Dette giver ikke sikrer flere hænder, så vi kan sikre en ordentlig pleje. Dette ville ikke give mere ro på vis der skal være to til ens job lige at lands kommune har råd til dette er ikke rat. Siger at jeg ikke selv får mere hjælp ud af to for der får jeg kun mere stress på at dette og dette er jo ikke det at folk skal gøre syge at få hjælp de skal også kunde kan sikre en ordentlig liv og med mere ro på dette kan godt ske at mange nu ville være imod dette jeg siger også kan folk leve med 5 minutter til et toilet besøg. Og ikke noget til at få tøjen på vis det er så er folk der også er på arbejdsmarkedet den dag i dag dette er så førtidspensionister jeg tænker på de som er raske der kun skal bruge hjælp for de er el-kørestol bruger ellers har als ellers som har muskelsvind de folk kan ikke tåle stress dette kender jeg fra mig selv og skulle lige til at skrive til min kommune om dette men kom til at tænke på at jeg fik mere ud at det vis alle i landet kan læste de men. Dette er er også noget af deres for jeg er i sf fordi jeg ville være med til at få laves om på dette og fordi man ikke har en bpa-hjælper skal folk ikke være sådan at folk ikke kan gøre normalt hverdags ting som kun er normalt for alle, siger der skal lave mere tid til borger. Men dette er noget der skal laves op på dette gøre mange folk syge og ville også skulle bruge fere penge til lands syge huse vil der skal bruge flere sengepladser på alle sygehuse den måde landes kommer er over få de dem der skal bruge maget hjælp de skal ikke have et godt liv. Og ikke nogen danske SF’er ved det så godt som jeg ved de har ikke prøvet det indefra på deres krop men dette er ikke hver dag. Har normalt god tid til dette har man ikke vis der er den hjemmepleje fra kommen siger det ikke ved maget om at hjælpe folk der har muskelsvind og det skal ikke gøre så man ikke har tid til at leve en selvstændigt liv men siger at mange leve i 2019 med en umenneskelig hjælp og dette skal laves om på ellers ville dette koste mange fere penge i fremtiden i alle kommuner vis de kun ville gære raske folk syge dette er jo ikke det hjælpen går ud på at få folk liv til at gå i stykker for at få hjælpen

del dette:

Author

Leave a comment

And the blog here only made by klaus emilius.

Back to Top