vi kun gøre en forskel. i Politiken. således

Ikke-kategoriseret 0 Comment

Ja lige derfor laver Klaus Emilius gør han en forskel. Politik er med i den lokale bestyrelse for SF. Har forslag til at lave om på denne måde det forgår i dette land som vi jo kalder Danmark. Men Lever for at med til mere fokus på velfærd, grøn omstilling og på at minske den stigende ulighed. Tænker ikke kun på de borger med et handicap. mere på alle borger. Men er jo kun et mål i Politiken som at få lavet noget som borger/folk ville huske mig for. Derfor Klaus Emilius blander sig i politik, fordi vil gøre noget godt. Siger RO PÅ. Tænk på Mennesket men ikke penge. 

Livet kan ikke gøres op i penge. tænker på alle. i Politiken.

Men også en gund til at er med i SF. mere om hvorfor Derfor tænker Klaus Emilius på Politiken og derfor med i bestyrelse for SF-Randers for anden år i trækMen jeg kan sige at dette at hvære en af SF er noget som siger at SF også kan være glade fordi de har nok en af Danmarks sejeste mand med muskelsvind men jeg har en masse ting som jeg ville have lavet om på

Ting jeg ville have lavet om på

ville have Samme sags tider med kørestol i alle 98 kommuner

Ikke spare på hjælpen til alle de svages i samfundet Ikke spare på bpa til alle med als Samme Kravspecifikationer med kørestol i alle 98 kommuner ikke 98 forskellige Kravspecifikationer og de skal passe til en som skal bruge kørestolen dette er er tit de ikke møre

Ville ikke at lands kommuner skal bruge medicin som smertebehandling. Når dette rigtigt løsning er at en tilpasset kørestol.

Mere hjælpe til alle de handicappet børn og uge

og ville have at alle skal have Bpa-hjælper vis de lever lige som jeg selv er en som ikke kan undvære en bpa hjælper men med 15 hjælp om dagen fordi jeg er i job og fordi skal bruge hjælp til næsten at ikke maget hjælp der med dette skal ikke stoppe mig i at få en bpa hjælper dette er kun lige som alle landes kommuner de vile at folk kan mere og mere jo mere ramt de bliver at muskelsvind om dette kun er for at korte ders liv op med mange på så der liv stopper mange år før de bliver syge dette er jo ikke en god
sundhedspolitik på denne måde men kan ikke gøre andet en at skrive om det fordi jeg ville have det lavet om. i alle kommuner i landet. ville ikke se at folk som er i job som jer muskelsvind i mere en 30 ikke skal have en bpa-hjælper de kan ikke leve uden vis folk de skal have en kørestol, skal det laves inden for 3 måneder og kun 14 dage sags tid. Men der mange flere ting jeg ville lave om på man jeg skal have en plads i handicaprådet i Randers ikke en gang folk med kendskab til folk med muskelsvind dette er en plads jeg godt ville have når der skal findes folk til handicaprådet i Randers så tænk lige på klaus emilius ville med. Der ikke noget som klaus i denne kommune. Men de er glade i SF-Randers at de har en med muskelsvind med på holdet og tænker er kun super glad for at være med til at lave Politiken tænker på alle folk. Lidt om mere om mig selv & jeg Laver Politik, men ville mest bruge min tid på at lave Handicap Politiken Mine Gunde til at jeg er med i SF Fordi jeg tænker på alle og de svage Før jeg fik jobbet i SF, var jeg 2 år i bestyrelsen for Elevforeningen på Egmont Højskolen. en højskole men mange handicappet mennesker der også tænker på Politiken jo & er i dag forfatter, kommer også tit i muskelsvindfonden men er også i 2019 Kandidater til repræsentantskabet i muskelsvindfonden noget jeg selv har valgt da jeg ville bruge mit liv på Politiken. Men der står mere her på bloggen om min politik på Handicappolitiker.dk som kom til verden efter jeg er kommen ind i SF. i 2018 en måneden efter jeg meldt mig i bliv Klaus Emilius valgt ind i bestyrelse for SF-Randers men i kan jo se på min blog kan i se mere om min politik

kan sige at min blog som udelukkende drives af energi fra vindmøller.

Mere om hvem jeg er har selv haft muskelsvind i over 30 år Og I 1987 fik jeg muskelsvind og har 3 store brødre med muskelsvind men derfor ved jeg også en masse om dette at lave et liv som handicappet Og ville ikke stoppe i politikken og med i SF ville fordi jeg ville være med til at lave en forskel RO PÅ. Og Sundhed og tænke på alle men kan og må ikke glemme mit liv vis jeg ser noget får år bagud den hjælpe jeg hade den gang skal jeg også bruge i dag. Men uden den hjælpe skal jeg lave hjælper job selv men fordi jeg laver mere i dag end i 2013 ikke mere hjælp en den gang ikke sådan jeg ville sige dette er en god sundhedspolitik med dette jeg siger er aktiv livshjælp med BPA-ordningen er lavet så folk kan leve et langt liv. Og uden folk har en BPA-ordningen skal landes kommuner i Danmark jo næste på mange folk liv til at gå i stykker og dette er ikke noget jeg ville være med til sundhedspolitikken, ikke er er ikke så få folk til at deres liv ikke kan være et værdigt liv. Kender fra mig selv af og ved også hvordan det skal være til alle de folk der ALS og Muskelsvind er de folk der mest har brug for en BPA-ordningen forfor skal de ikke have lov til det gode liv med muskelsvind og ret til behandling uanset hvilken muskelsvind i et værdigt, respektfuldt og aktivt liv.

til hverdaghar et job med  IT-Service hjemme fra i mit ejet lille firma ved siden at jeg laver poltik

 

se mere her.

del dette:

Author

Leave a comment

And the blog here only made by klaus emilius.

Back to Top